Élet-Stílus

A tökéletes feleség azt veszi fel, amit ráadnak?

Vagy azt, amit a férje elvár tőle. Egy a lényeg, egyáltalán nem saját elhatározásból dönt.

Hiába a tetszetős és látszólag egyszerűen megvalósítható lózungok, „legyél egyéniség, mutasd meg önmagad, érvényesítsd az akaratod”, a gyakorlatban úgy tűnik, ezek egyáltalán nem működnek, sőt. A nők egy jelentős többsége ugyanis mindent megtesz azért, hogy az élet minden területén választottja, férje kedvében járjon.

Recepteket bújik, tippeket gyűjt, hogy elkészíthesse a tökéletes vacsorát, és amikor az esti vacsorához, színházhoz vagy épp mozihoz öltözik ki, akkor is észben tartja a férfi igényeit. Sokan egyébként – saját bevallásuk szerint – nem érzik azt, hogy ezzel feladnának egy darabot az egyéniségükből, sőt! Mint mondják, a párjuk iránti szeretetből teszik.

A stylistok és az öltözködéssel foglalkozó szakemberek szerint ez egyébként – mondjanak bármit a nők – egyáltalán nem ilyen egyszerű. Az, hogy az ember mit vesz fel, sok mindentől függ: az aktuális divattól, az alkalomtól, a szomszédságtól, a környezettől, hogy tényleg csak a legfontosabbakat említsük. Szerintük épp ezért majdnem kizárt, hogy bárki úgy öltözzön fel, hogy azzal csak egy ember kedvében jár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik