Élet-Stílus

Igaz baráttal jó a szex

Az egyedülálló lányok harmada legalábbis ezt vallja egy új felmérés szerint

Barátság extrákkal – ez nem csupán egy mozifilm, hanem maga a valóság, derült ki a MyCelebrityFashion.co.uk felméréséből, ugyanis minden harmadik szingli szívesen keres ilyen barátságot, ráadásul az igennel válaszolók fele azért dönt így, mert nem szeretne komoly kapcsolatot.

Fotó: InterCom

Az adatok szerint 19 százalék csupán azért vágott bele, hogy jól érezze magát, míg 22 százalék bevallása szerint nem volt előre kitervelve a csintalanság. Ám 8 százalék arról álmodott, hogy akár valami több is lehet belőle.

A site 2168 nőt kérdezett a férfi-nő barátságukról, 62 százalék állította, tényleg csak barátságról van szó, míg 34 százalék elismerte, hogy járnak hozzá „extrák” is. A fiúbarátok 29 százalék esetében az ex, míg 23 százalék a kollégákkal haverkodik. Öt nőből egynek pedig egy férfi a legjobb barátja.

Andy Barr, a MyCelebrityFashion marketingigazgatója szerint a barátság extrákkal egyre nagyobb népszerűségnek örvend: „Nem kellene azt hinni, hogy a nők egyből meg akarnak állapodni, és mindjárt komoly kapcsolatra vágynak” – jelentette ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik