Élet-Stílus

Garantált a jókedv, ha ezt magadra húzod

Itt a hideg, ilyenkor jó volna ki sem lépni az utcára. Ám ha egyszer muszáj, legalább ne akármiben tegyük!

Ahogy jön az egyre rosszabb idő, egyre több réteg kerül ránk, amit a nők többsége utál (kérdés: csak ők?). Ám könnyen varázsolhatunk magunknak egész napra jó hangulatot: ha a ruhák alá elrejtünk valami vicces vagy különleges darabot, amire elég csak rágondolnunk, és még a főnök leszúrása sem lesz annyira kiborító, hiszen ha tudná, hogy…

Ma szakadt zokniban jöttél dolgozni!
Nem kell vacakolnod a tépkedéssel, készen megvásárolhatod a legmenőbb lyukas zoknit, amivel tüntetően megmutathatod, mennyire hidegen hagynak az anyagiak. Persze csak aztán, hogy leperkáltál érte kicsivel több, mint 3800 forintot.

Ujj nélküli változat
Jógához javasolja a készítő, de akár a nyárról megmaradt, kivágott orrú csizmánkhoz is felhúzhatjuk – persze szigorúan csak beltérre. A szintén kissé hiányos darabot 16.88 dollárért (úgy 3700 forintért) vesztegetik.

Csontról csontra megegyezik
Bevállalósok kívül hordhatják a csontvázukat, vagy legalábbis egy részét, de orvostanhallgatóknak is jól jöhet anatómia vizsgán a csontváz zokni, ami 12 dollárért (2600 forint körül) már megszerezhető.

Nyári hangulatban
Nem tudod elfelejteni a tengerparti nyaralást, legszívesebben még most is flipflopban járnál? Megteheted, sőt a pedikűr miatt sem kell izgulnod, mert készen kapod a 12,98 dolláros (nincs még 3000 ezer forint sem) zoknihoz.

A végső megoldás: a fűtött lábravaló.
Az igazán fázósak vehetnek maguknak fűtött zoknit is! Az feltölthető Li-tion akumulátorral működő darab akár 55 Celsius-fokra is felmelegszik, és tíz órán át élvezhetjük, ha a legalacsonyabb fokozatra állítjuk a négy lehetőség közül. Ez azért már nagyobb befektetést kíván: 199,95 dollár (közel 44 ezer forint) belőle egy pár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik