Élet-Stílus

A pasikat totál hidegen hagyja a narancsbőr

Előfordult már, hogy randi előtt riadtan nézegetted magad a tükörben, miközben azon gondolkodtál, hogy rejtsd el a gyenge pontjaidat? Felesleges.

Meglepő vagy sem, a férfiak többsége nemcsak hogy nem veszi tudomásul, de igazából még csak észre sem veszi ezeket – a nők által gyakran „katasztrofálisnak” ítélt – hibákat. Olyannyira, hogy a legtöbbször csak értetlenkednek, amikor a – szerintük gyönyörű és tökéletes – párjuk kismillió hibáját sorolja a tükör előtt, könnybe lábadó szemekkel.

Pedig, ahogy arra a Yahoo Shine jó pár éve boldog házasságban élő, férfi (!) publicistája rávilágít, ezeknek a félelmeknek a többsége teljesen alaptalan. Kezdve mindjárt azzal, hogy a pasiknak természetfölötti radarjuk van arra, hogy kiszúrják a csúnya narancsbőrt. Aaron Traister elmondja, a többséget – ahogy őt is – a bőrhibánál sokkal jobban frusztrálja, hogy a nők megpróbálják elrejteni és még az uszodában és a strandon is becsomagolják magukat.

A mellekkel sincs ez másként. Leszámítva a női keblekre szakosodott ínyenceket és specialistákat, akik valóban különbséget tudnak és akarnak tenni a mellek között, a legtöbb férfit annyira lefoglalja a női test eme csodája, hogy egyáltalán nem elemezgeti. A hibáit pláne nem. Ugyanez a helyzet a frizurával és a töredezett hajvégekkel: hacsak nem annyira extrém, hogy mindenkinek szemet szúr.

Amit viszont észrevesznek:
1.a mesterséges bőrszín (önbarnító, szoli…)
2.mesterségesen felpumpált testrészek (ajkak, mellek, fenék)
3.fagyott, érzelemmentes arc (most komolyan, mi a baj a mimikai ráncokkal?)
4.sebhelyek (felesleges rejtegetni azt, ami tapasztalatokat és kitartást szimbolizál)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik