Élet-Stílus

Nem ciki Brad Pittet szeretni

A rajongás annyira nem csak tinidolog, hogy gatyába rázhatja még a felnőttek kapcsolatait is.

Bár első hallásra több mint bizarr, hogy épp az úgynevezett „sztárszerelem” rántja vissza a kihűlőben lévő kapcsolatot a szakadék széléről, az amerikai párkapcsolati szakértők egy része bizton állítja, hogy a dolognak megvan ez a jó tulajdonsága.

Andrew G. Marshall az Államokban egy egész könyvet szentelt a fantáziálás és a hírességek iránti rajongás témakörének, amiben rávilágít, hogy fantáziálni mindenki szokott, maximum nem beszél róla. Pedig kellene, vagy legalábbis jó lenne – sőt a kapcsolatoknak még jót is tenne –, ha a felek nem zárnák le magukat az őket érő impulzusok elől. Vagyis azt tanácsolja, igenis vegyék észre, ha körülöttük valaki vonzó, ez ugyanis – állítólag – folyamatos izzásban tarthatja azt a bizonyos „parázst”.

A könyv azzal nem foglalkozik mélységeiben, hogy a fantáziálásból kimaradó állandó partner – vagyis ebben a furcsa helyzetben a „harmadik” – vajon hogy éli meg, hogy párja egy elérhetetlen idol után vágyakozik, helyette. Persze, ha arra gondolunk, hogy a féltékenység akár még motiváló is lehet…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik