Élet-Stílus

Egy lövés a fejbe és felébredsz!

Ez a töltényhüvely - bármilyen meglepő - épp a szádba való, de nem az örök vadászmezőkre repít, hanem nagyon is magadhoz térít.

A vadászpuskába való patront formázó AeroShotból egy adag épp annyi koffeint tartalmaz mint egy nagy csésze, erős kávé, ugyanakkor nem színezi el a fogainkat, és rossz leheletet sem okoz. Mindegyik töltényhüvely 6-8 szippantásnyi finom port tartalmaz, ami B-vitaminból és 100 milligramm koffeinből áll. Ez pont elegendő ahhoz, hogy reggel felébresszen, vagy ebéd után leheljen életet beléd. Ám szemben a kávéval és az energia italokkal, az AeroShot tökéletesen kalóriamentes, sőt íze sincs, hiszen csupán arra tervezték, hogy adjon egy löketnyi energiát.

David Edwards, a Harvard professzora álmodta meg ezt a különleges frissítőt, aki Tom Hadfielddel alapított céget, amelynek a neve magáért beszél: Breathable Foods, azaz belélegezhető ételek. Ám, ha most elkezdtél reménykedni, hogy itt az azonnali megoldás krónikus álmosságodra, még egy kis türelemre lesz szükség, hiszen az első AeroShot adagokat csupán 90 nap múlva fogják kiszállítani a bostoni és New York-i üzletek polcaira.

A belélegezhető ételeket gyártó cég már korábban megjelent a Le Whif nevű inhalátorral, amelynek a segítségével kalóriamentes csokoládét lehet belélegezni háromféle ízben (hagyományosat, málnásat vagy mentásat), de kávéval is próbálkozott az alkotó, ám abba még nem sikerült elég nagy adagot beleszuszakolni koffeinből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik