Élet-Stílus

Sikeresen pörög a Szerencsekerék

Tíz év után a Story4 televízión indult újra a Szerencsekerék. A vetélkedõvel az elsõ három nap adatai alapján a csatorna fõmûsoridõben az 5.-6. legnézettebb Magyarországon.

Szeptember 19-tõl hétköznaponként fél nyolckor látható a Story4-en a népszerû mûsor, amely megújult, de a játék lényege a régi maradt. Sõt, az egyik mûsorvezetõ is, mert Klausmann Viktor is visszatért a Szerencsekerékkel. A másik házigazda Árpa Attila.

Szerdán az épp tévézõ lakosság 5,7 százaléka nézte a mûsort, míg a legfontosabb kereskedelmi célcsoportban, a 18-49-es korosztályban 4,7%-os részesedése volt a csatornának. Ez duplája a Story4 korábbi, hasonló idõsávos nézettségének.

A hét elsõ három napjának adatai azt mutatják, hogy a Szerencsekerék fõmûsoridõs idõsávjában (ami mindig a legnehezebb terep) a Story4 stabilan az 5.-6. legnézettebb csatorna Magyarországon.

Mindhárom napon átlagos nézettsége benne van a csatorna valaha mért legjobb 50 napjában, és 2 nap átlaga ebbõl a valaha mért legjobb 25 nap között van.

Nemcsak a Story4 átlaga emelkedett meg, hanem teljesítménye is sokkal egyenletesebbnek tûnik az elsõ napok tapasztalatai alapján.

Annak idején körülbelül 5000 játékosért izgult az ország a Szerencsekerék hazai történetének nyolc és fél éve alatt. Ez volt a legtöbb adást megért játék, 1600-nál is többször
került adásba.

A Story 4 tulajdonosa, a Sanoma Media Budapest Zrt. az fn.hu kiadója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik