Élet-Stílus

Kivel van az Erő?

A szürke mintás fehér cicával vagy a fehér mintás szürke cicával?

A kék vagy a zöld fénykardnak nagyobb a hatalma?

Hiába a párbaj, egyelőre úgy néz ki, ez a kérdés eldöntetlen marad, mert a Nagy Emberszabású Jedi Mester félbeszakítja a küzdelmet, mire az izgalmassá válna.

Ám a cica padavanok nem adják fel! Ismét visszatérnek, hogy végre kiderüljön, melyikükkel van az Erő! Ezúttal viszont egy kis légi csata is megelőzi a fénykardos összecsapást. Hőseink a folyosókon való manőverezés után rutinos ugrással hagyják el az irányíthatatlanná vált, sérülten lezuhanó gépeket, majd fegyvert ragadnak, és akrobatikus küzdelembe kezdenek. Az egeknek hála, hogy ez nem a Hegylakó, mert akkor a két jediből csak egy maradhatna. Itt azonban ismét közbeszól a(z egyelőre még) felsőbb hatalom, így nincs semmiféle mancslevágás, és még a hírhedt „Én vagyok az apád!” sem hangozhat el. Ez utóbbi kissé idétlenül is hatna a két növendék között.

Mivel hőseink mostantól büntetésből legalább egy hétig nem szállhatnak fel és nem tehetnek kirándulást a Csillagok háborúja univerzumába, nekünk kell eldöntenünk a legvégső kérdést. A cukiságot vajon a midikloriánok okozzák?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik