Élet-Stílus

Villamos gázolta halálra az Új Színház színészét

admin
admin

2011. 09. 17. 14:03

Tragikus balesetben szombat hajnalban meghalt Huszár Zsolt, az Új Színház színésze - írja a szinhaz.hu.

A negyvenéves férfit a 41-es villamos gázolta halálra szombat hajnalban Budapesten, a Dohány utca és a Károly körút találkozásánál – közölte Sagyibó Melinda rendõr alezredes, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság ügyeletese

Huszár Zsolt elsõ társulata az RS9 Színház volt 1994-ben, majd a Krétakör alapító tagja volt. 1996-tól a Kecskeméti Katona József Színház, 1997-tõl a Debreceni Csokonai Színház, 2000-tõl a Tatabányai Jászai Mari Színház, 2003-tól pedig az Új Színház társulatának tagja volt.

Az Új Színház honlapján így emlékeznek meg Huszár Zsoltról: “Nemrég kapta barátaitól a biciklit. A negyvenedik születésnapjára. Majd kicsattant az életerõtõl. Õserõ volt benne, sohasem fáradt. Néha meg lehetett õrülni a makacsságától, de közben ellenállhatatlan szeretet is áradt belõle. És fantasztikus humora volt. (Csak ez a “volt” ne lenne…) Nem végzett színiiskolát – de elszántan képezte magát. Stúdiós növendékei is rajongtak érte, pedig szigorú volt velük – cserébe izgalmas, újszerû vizsgák születtek. Az elõttünk álló évadban két fõszerep is várta: a Coriolanus címszerepe és a Jadviga párnája férfi fõszerepe. Hiányzik. Mindenkinek.”

A szinhaz.hu Huszár Zsolttal készült interjúja itt olvasható>>>

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Fotó: Fülöp Dániel Mátyás/24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.