Élet-Stílus

Olvasóink kedvenc dalai

Játékra invitáltuk olvasóinkat csütörtökön. Arra kértük õket – miután összeállítottuk az fn.hu szerkesztõségének a 2011-es Magyar Dal Napjára készült Top10-es listáját -, írják meg nekünk, hogy õk milyen dalokat, elõadókat kedvelnek.

A hozzászólásokból kiderült, hogy volt, aki Ákost hiányolta az fn.hu-listáról, volt, aki a 80-as évek underground zenekarait, de olyan is akadt, aki úgy összességében a magyar népdalokat. Az egyik olvasónk csak annyit írt: „Büszke vagyok arra, hogy Magyar vagyok! Nagyon szép számaink vannak!” Többen azt is bevallották, hogy nem tudnak egy vagy akár 10 dalt kiválasztani a színes felhozatalból.

A hozzászólások alapján összeállítottuk az Olvasói TOP 10-es listát. Íme:

Az olvasók is és a szerkesztõség tagjai is kedvelik ezek szerint a Kispál és borzot, az LGT-t, a Tankcsapdát és a Quimbyt. A lista többi helyezettjében azonban nincs átfedés.

Emlékeztetõül az fn.hu szerkesztõség listája:

Hét vidéki városban és tizenhét budapesti helyszínen, azaz közel negyven színpadon, továbbá a 2-es és a 4-es villamosokon zajlanak a 2011-es események. A Magyar Dal Fõvárosa ezúttal Nyíregyháza, ahol tucatnyi színpadot állítanak, és a város szinte minden pontján szólnak majd a dalok. A nagyszínpad mûsorát Presser Gábor nyitja meg, és a Dimenzió együttes utcabálja zárja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik