Élet-Stílus

Lady Gaga új klipjeit a divat ihleti

Az amerikai énekesnő az Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin alkotta fotós párossal állt össze, hogy 5 divat inspirálta kisfilmet forgasson a You and I című legújabb számához.

A fekete-fehér videó az extravagáns megjelenéséről ismert énekes nőiesebb oldalát mutatja meg: Gaga kibontott hajjal, semleges sminkben és egyszerű ruhában pózol a holland páros lencséi előtt. A 2 perc 10 másodperces videó ötlete az énekesnő fejében született meg, a természetes hatást pedig stílustanácsadója, Nicola Formichetti segített elérni.

Az énekesnő idén májusban dolgozott először együtt a van Lamsweerde-Matadin párossal a V Magazin ázsiai kiadványának készített fotósorozat elkészítésekor. A holland fényképészek olyan divatházak számára vezettek már kampányokat, mint a Valentino és az Yves Saint Lauren. Munkáikat pedig egyebek között a Vogue, a Harper Bazaar és az Elle Magazine oldalairól ismerheti a közönség.

A You and I: Nymph videója a V Magazin aktuális számával egy napon jelent meg, amelyben az énekesnő keményen kioktatja a The New York Times divatkritikusaként dolgozó Cathy Horynt, aki a közelmúltban negatív kritikával illette Gagát.

Horyn az On The Runway című blogjának június 17-ei bejegyzésében támadta Donatella Versacét, amiért a divattervező ódákat zengett az énekesnő Versace-ruhájáról. “Vajon a Cathy Horynhoz hasonló cikkíróknak és kritikusoknak nem kellene ma már egy sokkal modernebb és haladóbb szellemű kritikai magatartást felvenniük, amely megkülönbözteti őket az otthoni számítógépeik mögé bújt átlagemberektől?” – tette fel a kérdést saját rovatában az énekesnő.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a sorozat további négy részét mikor láthatják a rajongók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik