Élet-Stílus

Ruhák és őrültségek az MTV-díjátadón

Justin Bieber a kígyóját, míg Beyoncé gömbölyödő pocakját mutogatta a díjkiosztón.

Az MTV Video Music Awards díjátadón a legmegdöbbentőbb átalakuláson Lady Gaga ment át, aki önmaga „férfi alteregójaként”, Jo Calderone-ként érkezett és szerepelt egész este. A öltöny annyira átalakította az énekesnőt, hogy még a ragyogó külsejű Britney Spears is épphogy megúszott egy forró csókot a popdívától. Ezzel a húzással akarta népszerűsíteni a You and I című dalát, aminek egyik jelenetében szintén férfiként pózolt az énekesnő.
Mindezt megspékelte azzal, hogy egész este “szerelméről”,Lady Gagáról és annak zsenialitásáról beszélt. Persze nem ez volt az oka annak, hogy ő nyerte el a legjobb női videónak járó díjat a Born This Way című slágerével.

Az est legelegánsabbja kétség kívül a narancssárga ruhában érkező Beyoncé volt, aki sorrendben negyedik stúdióalbumáról származó Love On Top című slágerével lépett színpadra. Az énekesnő meglepetéssel is készült, előadása közben arra kérte a közönséget, hogy álljanak fel egy pillanatra: “Azt szeretném, hogy ti is érezzétek a bennem növekvő szeretetet” – mondta, majd a dal végén levetette kabátját és mosolyogva megsimogatta a láthatóan gömbölyödő pocakját.

Katy Perry sem maradt le a feltűnő sztárok mögött: búzakék, ázsiai stílusú ruhában és rózsaszín hajjal jelent meg, majd átvette a az év legjobb videoklipjének járó díjat a Firework című daláért.

Justin Bieber, a tinik bálványa a legjobb férfi klipjének járó elismerést vette át.  Bieber fekete öltönyben, a gallérján aranyozott YSL logóval és tűzpiros nadrágban borzolta a kedélyeket, ugyanis a csuklóján egy valódi kígyó tekeredett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik