Élet-Stílus

Ki lesz Magyarország legstílusosabb pasija?

A Hystyle blog idén is szavazásra bocsátotta a kérdést: Ki Magyarország legstílusosabb férfija?

Eddig több mint tízezren voksoltak a jelöltekre, akik között zenész, sportoló, divattervező, sőt még politikus is verseng a megtisztelő címért. A legtöbb szavazatot eddig Éder Krisztián, azaz SP kapta, de előkelő helyen áll a 2010-es győztes, Tóth Ali divattervező is. Kovács Ákos, Puskás Péter, Király Viktor a zenészek, míg Alföldi Róbert, Kamarás Iván, Kulka János a színészek táborát erősítik. Rogán Antal pedig a legjobban öltözött politikusként tűnik fel a stílusos pasik táborában.

A Bors napilap megkérdezett néhány ismert nőt, hogy számukra ki a legstílusosabb a jelöltek közül. Orosz Barbara szerint a stílushoz érettség is kell: „A kinézet nem minden! Legyen karizmatikus, csibészes mosolyú, jó humorérzékű, intelligens, elbűvölő, egy parányit pimasz. Számomra a kedvesem és Kulka János a legstílusosabb férfi”- mesélte Barbara a Borsnak.

Dukai Regina is egyetért abban, hogy nem minden a jólöltözöttség, az ideális jelölt legyen olyan férfi, aki mellett nőnek érzi magát egy nő. Regina ennek okán párjára, Feczesin Róbertre szavaz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik