Élet-Stílus

Lady Gaga és húga divatvállalkozásba fogtak

Mi lesz ebből? A két Germanotta lány forradalmasítani akarja a divatipart.

Natali Germanotta nevét még kevesen ismerik, de hamarosan ez változni fog.  Natali ugyanis Lady Gaga kishúga, aki legalább annyira karrierista, mint világsztár nővére.

A testvérpár állítólag együtt indítja el saját divatvonalát, amit egyelőre az énekesnő Haus of Gaga névre keresztelt márkáján belül valósítanak meg. A ruhákról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a lányok fantáziavilágát fogják tükrözni, de mégis az eladhatóság és a hordhatóság lesz a legfőbb szempont.

Natali nem olyan régen kezdett bele álmai megvalósításába: csupán egy évet végzett el a New York-i Parsons The New School for Design iskolában, ahol divat-dizájnt tanul.

„Gaga fejéből pattant ki az ötlet, hogy mi lenne, ha újragondolnák a múlt pár olyan, igazi klasszikus személyiségének stílusát, mint Marilyn Monroe, Grace Kelly, esetleg Katharine Hepburn. Natalinak nagyon tetszett az elképzelés, és már vannak is ötletei, hogyan csavarjon rajtuk, de persze úgy, hogy az eredeti stílus felismerhető maradjon” – nyilatkozta a hölgyek egy közeli barátja a Grazia magazinnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik