Élet-Stílus

Különleges szülinap a tervezőasztalnál

A Sugarbird csapata már az őszi-téli kollekciót tervezi, de Regina szülinapjáról nem feledkeztek meg a lányok.

 

Formabontó ruhákkal és elképesztő színekkel vágnak neki az őszi szezonnak a Covergirls lányai. Dukai Regina, Bódi Sylvi, Horváth Éva, Debreczeni Zita és Zimány Linda nem csak a divattervezésben értenek egyet, ők a mindennapokban is jó barátnők. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy Dukai Reginát legnagyobb meglepetésére egy torta várta a tervezőasztalon.

Jagasics V. Csonka Hedvig, a márka főtervezője nem engedte hosszúra nyúlni az ünneplést, hiszen rengeteg munka vár még a lányokra a következő bemutatóig:

“Fukszia, mustársárga, piros és kék színek dominálnak majd a lányok által tervezett ruhákban. Attól sem ijedünk meg, hogy a színeket egymással kombináljuk, nem feledkezünk meg az állatmintákról sem. Merész elvágások és különleges csavart megoldások jellemzik majd a szabásvonalat. A kedvenc anyagunk most a csipke, ami mindenféle variációban visszaköszön majd a ruhákon az őszi-téli szezonban is.  A lányok saját kollekciójukban olyan darabokkal készülnek, melyek jól kombinálhatóak egymással. A tavaszi-nyári trendet visszük tovább, a hideg napokra újragondolva. Sok-sok csizmával viselhető miniruhával” – tette hozzá büszkén Hedvig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik