Élet-Stílus

Szerdán is kint volt a Szigeten Prince

Lenyűgöző koncertjét követően Prince másnap visszatért a Szigetre, hogy nézőként is belekóstoljon a fesztiválba. Állítólag több órát töltött például az Európa Színpadon. Az A38-as titkos koncert azonban elmaradt.

„Tudtad, hogy itt mászkál Prince?” – sutyorogtak a jól értesültek szerdán a fesztiválon. „Sőt azt hallottam, hogy a keddi nagykoncert után egy szűk körnek az A38 Hajón nyomott még egy klubbulit” – kontráztak a még jobban értesültek. Én pedig csak mosolyogtam mindezen, és a sztár körül kialakult kultusz részének tartottam mindezt. Amolyan „Elvis él” típusú legendának.

Mára azonban kiderült: az első pletyka igaz, a második nem, de majdnem. Prince ugyanis valóban kilátogatott a Szigetre, a szervezőktől úgy tudjuk, hogy az Európa Színpadon megnézte inkognitóban Ana Moura koncertjét. Hogy hogyan álcázta magát Prince, vagy miért nem tűnt fel a rajongóknak, hogy ott áll mellettük a tegnap még nagyszínpadon játszó gigasztár, arról nem szólnak a hírek.

A portugál énekesnő egyébként tudhatott arról, hogy a nézők között köszöntheti a funk-királyt, mert a No Expectations című számát úgy vezette fel, hogy ezt most “egy nagy popsztárnak ajánlom”. A két művész egyébként régről ismeri egymást, többször énekeltek együtt is. Például itt:

Ami a második pletykát illeti, az sem volt alaptalan. Az A38 vezetése az Index-nek megerősítette, hogy Prince menedzsmentje két estére, keddre és szerdára valóban lefoglalta a hajót. Prince ugyanis sokszor kerül olyan hangulatba, hogy a stadionkoncertek után még lenyomna egy klubbulit is. Az ilyen koncertekre azok mehetnek be, akik először odaérnek a helyszínre. Végül Budapesten nem lett ilyen hangulata a sztárnak, így elmaradt az afterparty, de a lehetősége szerda estig fennállt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik