Élet-Stílus

Modell-lesen: Barabás Heni a New Yorker arca

A 18 éves lány a véletlennek köszönheti villámgyors karrierjét. Idén ősztől már ő a német New Yorker plakátokon a cég 2012-es arca.

A 171 centiméteres tinit édesanyja fotózta le másfél évvel ezelőtt, majd próbaképp beküldték a képeket az Attractive Modelshez. Innentől felgyorsultak az események, mert röpke másfél év leforgása alatt Henit látni lehetett egy Nikon reklámfilmben, a görög- és japán Vogue magazinban, a Madame Figaróban és a Harper’s Bazaar oldalain.
Valamint Chanel kifutómodellként is megmérettetett egy ékszerkollekció bemutatóján.

Legjobb barátnője és példaképe egyben Axenta Vanessa, a másik magyar szupermodell, akivel év végéig Tokióban és Szingapúrban maradnak.
Arra a kérdésre, hogy kik a kedvenc modelljei az alábbi választ adta a Glamour-nak:

„Nagyon szeretem Axente Vanessát, Palvin Barbarát. A külföldi modellek közül Gisele Bündchen, Daria Werbowy és Kate Moss a kedvencem.”

Henriett az élő példa arra, hogy valóban sok szép és tehetséges lány van idehaza is, akik csak a nagy lehetőségre várnak, hogy elinduljanak a divatipar lépcsőin.
A fiatal lány még szépségtippeket is adott az olvasóknak, miszerint reggel és este hideg vízzel mossa meg arcát és hétköznapokon 50 faktoros naptejjel védi bőrét alapozó helyett.

Barabás Henriett legjobb képeit itt tekintheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik