Élet-Stílus

Elszakadt a cérna Prince-nél

Megérkezett a Sziget Fesztivál nulladik napi sztárja, ám csak majdnem mindent talált rendben: úgy tudjuk hiányolt az öltözőjéből egy varrógépet.

Prince-nél soha nem lehet tudni, mivel áll elő. Többször az utolsó pillanatban mondta le a fellépést (súlyos perek indultak ellene emiatt), maximalizmusa miatt nem rejti véka alá kritikáját a színpad, a díszlet, a hangzás miatt. Mint korábban írtuk néha hadat üzen a Youtube-nak, az egész internetnek, máskor botrányt okoz szabadossága miatt, vagy legutóbb a rendpárti iszlám dicsőítése miatt.

Az fn.hu úgy tudja, már megérkezett a sztár a Szigetre, de nem részletezett okokból varrógépre van hirtelen szüksége. A Sziget szervezői az ismeretségi körükből riasztottak valakit, aki taxival szállította saját gépét a fesztiválra.

Prince egyébként is hercegi kényelmet rendelt meg a szervezőktől. Az öltöző berendezése – a kérése szerint – meg kell hogy feleljen egy ötcsillagos szálloda szobájának, benne fekete bőr fotelekkel, egy fekete bőr dívánnyal, állólámpákkal, asztali lámpákkal, természetesen asztalokkal, lámpás állótükörrel. Lesz természetesen hűtő, de csúcsminőségű LCD TV-t, és DVD-lejátszót, és hangfalakat is telepítenek, hiszen a Prince a teljes koncertjét a – zenekarral együtt – vissza akarja nézi, és kielemzi.

Öltözőjébe egyébként nem kért alkoholos italt, javarészt teát illetve ásványviz áll a listán valamint gyümölcslé, citrom és méz, és némi harapnivaló, apróra felvágott zöldségek humusz mártogatóval. Az öltözőbe virágot is be kell készíteni, liliomot, orhideát és fehér rózsát. A vázát a művész hozza. A külön a hercegnek kialakítandó “fogadó szobába” azonban már be kell készíteni egy üveg Crystal Champagne-t, egy üveg merlot-t és egy fehér bort valamint egy üveg limoncello-t (citromlikőr), amivel megkínálhatja a vendégeit.

És most hirtelen valamiért varrógéphiánya is lett. Mire készül vajon?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik