Élet-Stílus

Jó idő lesz a Strandok éjszakáján?

Az augusztus 12-ei rendezvényhez az ország 28 fürdője és strandja csatlakozott.

A Strandok Éjszakáján az ország több fürdőjébe is 10-15%-kal olcsóbban lehet majd jegyet váltani. Csatlakozott többek között Hajdúszoboszló, Miskolctapolca, Cegléd, Budapest, Püspökladány, Egerszalók, Gyöngyös, Kecskemét és Eger, hogy csak néhányat említsünk a teljes listáról. A fürdőzést népszerűsítő rendezvényen – bár a fő szerep a vízé és a medencéké lesz – zenés programokkal, csillagászati bemutatókkal – tekintettel a nagy augusztusi csillaghullásra –  és éjszakai szaunaszeánszokkal kedveskednek majd a vendégeknek.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben jótékonysági eseménnyel is összekötik az éjszakai fürdőzést: azok, akik 100-150 forinttal drágább belépőket vásárolnak, azokat a családokat támogatják, akik idén nem tudnak nyaralni.

Ahogy az egész idei nyár folyamán, úgy a Strandok Éjszakáján is aggódhatnak a fürdők a jó időjárás miatt. A metnet.hu előrejelzése szerint noha a hétvégén túlnyomóan napos, nyári időnk lesz, a hét elején érkező front mögöt ismét visszaesik a hőmérséklet. Az előrejelzés szerint keddtől hűvös, szeles idő várható, 20 fok körüli átlaghőmérséklettel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik