Élet-Stílus

Te milyen szuperképességet szeretnél?

A legnépszerűbb az öngyógyítás, de előkelő helyen végzett a telepátia és a repülés is.

Arra, hogy az utóbbi évek szuperhősös filmjeiből melyik képességeket irigyeltük meg legjobban az európai Lovefilm filmkölcsönző volt kíváncsi. Épp ezért kifaggatta 3 ezer tagját arról, hogy milyen képességet akarna, ha ilyesmire lehetősége lenne, az eredményeket pedig azonnal nyilvánosságra hozta.

Kiderült, hogy a legtöbben a mutánsok történetét feldolgozó X-Men sorozat Farkasát irigylik. A hős ugyanis képes bármilyen sérülésből vagy betegségből igen rövid idő alatt felgyógyulni, így talán nem is csoda, hogy az öngyógyító-képesség a megkérdezettek 22%-nál az első helyen végzett. Jól szerepelt a felmérésben a telepátia (21%) is. Ezzel a képességgel rendelkezik Xavier professzor, aki szintén az X-Men sorozatban szerepel.

A harmadik helyre futott csak be a repülő Superman, ami csalódás. A felmérésben résztvevő képregényrajzoló, Jack Lawrence előkelőbb helyre várta. A további helyeken a szupererős Hulk, a Fantasztikus Négyes láthatatlanná váló tagja és a szuperérzékelő Daredevil osztozkodott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik