Élet-Stílus

A játék miatt marad el a szex

Meglepő vagy sem, a nők többsége még a férfiaknál is jobban szereti a számítógépes játékokat.

Ne legyünk álszentek, hiszen ma azon senki sem akad fenn, hogy a számítógépes játékok mindkét nem körében népszerűek. Ettől függetlenül a köztudatban azért még úgy maradt meg ez a dolog, hogy legyenek bármilyen színesek, gondolkodtatók, izgalmasak, ezek a játékok még mindig elsősorban a férfiakat szögezik oda a monitorok elé.

Na, és itt már meg is bukott a dolog, legalábbis a Daily Mail cikkének tanúsága szerint. Az utóbbi években azt történt, hogy a csajok lettek a nagyobb gamerek. Hogy a dolog hátterében mi állhat, azt még a szakértők sem tudják, annyi biztos, hogy a friss felmérések szerint a nők 23,2%-a rendszeresen játszik valamilyen játékot. A férfiaknál ez az arány „csak” 22%.

Kiderült, hogy míg a férfiakat elsősorban a vetélkedés és az ellenfél fölötti lehetséges győzelem motiválja, a nők nemes egyszerűséggel stresszt vezetnek le a játékokkal. Gyakran annyira belemerülnek, hogy – saját bevallásuk szerint – mindenről megfeledkeznek, még a shoppingról és a szexről is. Sőt! A gamer csajok jelentős részének a játék nagyobb élvezet, mint hancúrozni a párjával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik