Élet-Stílus

Budapest felé tart Seal

Július 3-án a Budapest Sporatrénában ad koncertet Seal, a háromszoros Grammy-díjas soul és R&B előadó.

A különleges hangjáról és klasszikus dalszerzési stílusáról ismert Seal közkívánatra meghosszabbította világ körüli turnéját, melynek egyik európai állomása Budapest lesz.

A közel két évtizede a slágerlistákon szereplő Sealt sosem lehetett beskatulyázni, zenéjében egyesíti a soul, a pop, rock és az R&B elemeit, létrehozva saját, egyedi stílusát. Legutóbbi lemeze, a SOUL megjelenése óta koncertjei sorra telt házasok, rajongók tömegei kíváncsiak arra, amit maga Seal „audiovizuális robbanásnak“ nevez. A Budapest Sporatrénában is átélhetjük a műsort, amely megtestesíti Seal zenei karakterét: az egyik pillanatban érzelmes és romantikus, majd szédült ritmust diktáló táncőrület, melyet klasszikus soul-számok követnek.

Az olyan slágereket, mint a Prayer For the Dying, a Grammy-díjas Kiss From A Rose és a Don’t Cry, no meg a Love’s Divine, a rajongók végig hangosan éneklik. A Killer és a Crazy, a kilencvenes évek óriási slágerei diszkóvá változtatják a koncerttermet. A legutóbbi, listavezető lemezén, a klasszikus számok feldolgozásait tartalmazó SOUL-on található olyan időtlen slágerek, mint az A Change Is Gonna Come és a People Get Ready pedig igazán fellelkesítik a közönséget. Az énekes-dalszövegírót tehetséges zenekara kíséri: Mark Summerlin gitáros, Marcus Brown basszer és Steve Sidelnyk dobos.
A nemzetközileg elismert énekes és dalszerző, Seal legújabb albuma Seal 6: Commitment címmel 2010. szeptember 17-én jelent meg világszerte, így hazánkban is. Az első kislemez, a “Secret” egy megható ballada, mely a művész egyik legjobb szerelmes dala lett.

A koncert 2011. július 3-án, este 20 órakor lesz a Budapest Sportarénában. Jegyek kaphatók a Ticket Express jegyirodákban és az Eventim hálózatban. A koncert a Showtime Budapest szervezésében valósul meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik