Élet-Stílus

Megkóstolnál egy agyat?

Sári Veronika
Sári Veronika

újságíró. 2011. 06. 20. 12:44

Akinek nincs gusztusa hozzá, az válogasson inkább a drágakövek, halak és pisztolyok között.

Korábban a témában:

Ha már itt a nyár, akkor beindult a strandolások, fürdőruhák, medencés partik ideje. Ez utóbbi nem lehet igazi házilag készített koktélok és házilag gyártott jégkockák nélkül, amiből persze sosincs elég. Ha már jégkocka, akkor az első és legfontosabb, hogy miből készül. Jó tudni például, hogy egy klóros víz ízű jégkocka még a legjobb italt is hazavágja.

Az íznél egy fokkal még fontosabb a kinézet. Szerencsére az ötletes tervezők pont olyan gyorsan unták meg a sablonos kockákat, mint mi, ezért ma már tényleg csak a fantázia szab határt annak, hogy épp egy gusztusos agyat vagy sárga tengeralattjárókat, halacskákat, esetleg cápauszonyt dobálunk a saját készítésű Gin Tonic, vagy Cuba Libre mellé.

A legextrémebb darabokat a galériában szedtük össze.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Puidoux, 2018. szeptember 25.
Saszla szőlőt szüretelnek a lavaux-i szőlőültetvényeken a nyugat-svájci Puidoux-ban 2018. szeptember 20-án. A Genfi-tó északi partja mentén 898 hektáron elterülő, lavaux-i teraszos művelésű szőlőskertek 2007-ben kerültek fel az UNESCO kulturális világörökségének jegyzékére. Az itt termő legismertebb szőlőfajta a saszla. A borvidéket a „három nap” régiójának is hívják, mivel a szőlőtermesztéshez szükséges napfény és meleg három helyről érkezik, az égből, a tó felszínéről és a teraszokat tartó kőfalakból. (MTI/EPA/Valentin Flauraud)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.