Élet-Stílus

Repülő kutyák a Gyerek Szigeten

Frizbis kutyák Európa-bajnoksága, Gingalló, Kaláka, Markoló Parkoló – néhány program az e heti Gyerek Sziget felhozatalából.

Aki még nem látott frizbiző kutyát, feltétlenül menjen ki a Hajógyári szigetre, ahol immár harmadik hete indul a hétvége a Telekom Gyerek Szigettel. A Frizbis kutyák Európa-bajnokságán levegőben ugráló ebek mellett persze megannyi más is várja az apró-cseprő vendégeket és szüleiket. Így például megérkezik a szigetre a Öko-Pannon szelektív road show-ja mely a hulladékok válogatását és hasznosítását mutatja be szórakoztató, játékos formában.

Fiús-apás programnak ígérkezik különböző markolók, emelőgépek és buldózerek bemutatója, míg a lányos anyák Kamilla-Karamella bohóctréfáin hahotázhatnak.

Persze mehetnek lányok oda és fiúk ide, mint ahogy mindenki számára szórakoztató lesz a Telekom Nagyszínpad programja, ahol a Kiskalász zenekar, Szalóki Ági, a Kaláka zenekar és megannyi izgalmas porgram szórakoztatja a nagyérdeműt , így – egyebek mellett – itt élvezhetjük a Cinka Panna Cigányszínház előadásában Szécsi Magda: Csörgőkezű, Vödörjáró, Dobhasú című zenés mesejátékát is.

A Vándor Vurstliba érkezik Sehonnai királyfi, ki tudja honnan, és az aranyhajú királylánnyal is találkozhatunk végre. Az ingyenes programsorozatról itt olvashat részletesen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik