Élet-Stílus

Hírelőnyben az okostelefonosok

Mostantól frissítés nélkül is érkeznek hírek az Fn.hu okostelefonos változatát használóknak. Megújult az alkalmazásunk.

Csütörtöktől érhetők el az Fn.hu iPhone-os és Androidos alkalmazásainak friss verziói. Újdonság, hogy a magyar hírszegmensben az elsők között kerül bevezetésre az iPhone tulajdonosok számára az úgynevezett „push notifikáció”. A jövőben a mobil frissítése nélkül értesülhetnek a legfontosabb hírekről.

Az Fn.hu olvasók ezeket a híreket egy felugró ablak formájában kapják, jelzőhanggal. Az ablak címe ’FN hírek’, amelyet vagy a ’Megtekintés’ vagy a ’Bezárás’ gombbal irányíthatnak. Ez az új lehetőség mostantól rendelkezésére áll mindenkinek frissíti Fn.hu alkalmazását.
Az applikáció ezen túlmenően is megújult, mostantól a cikkekben szereplő videók teljes ablakos nézetben tekinthetők meg. Az iPhone 4-es készülékek gazdái számára ráadásul megnövelt felbontásban.

Androidon és iPhone-on.

Androidon és iPhone-on.

Az Androidos készülékekkel rendelkezők számára szintén frissült az alkalmazás, és csütörtöktől elérhető az Android Marketen. Nekik is a legfontosabb újdonság a cikkekben szereplő videók megnyitásának lehetősége.

Az Fn.hu-n a tematikus hírek mellett többféle grafikonon mutatja a budapesti tőzsdeindex alakulását, valamint a BUX napi, heti és havi változását. Az alkalmazás aktuális értékpapír és devizaárfolyamokat is közöl. Ezen kívül egy gombnyomással pozícionálhatjuk magunkat, így tartózkodási helyünknek megfelelő időjárás előrejelzést olvashatunk, óránkénti és napi bontásban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik