Élet-Stílus

Dzsudzsák aláírt

Orosz sajtóértesülések szerint Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott szélsője csütörtökön aláírta szerződését az orosz Anzsi Mahacskalával.

A hírt Gadzsi Muszlimovics Gadzsijev, a csapat edzője is megerősítette a Szport Ekszpressz honlapján: “Igen, valóban. Dzsudzsák az Anzsi játékosa. Aláírta a szerződést, ám pontos részleteket nem tudok.”

Sajtóhírek szerint az Anzsi 14-14,5 millió eurót fizetett a magyar balszélsőért, így Dzsudzsák lehet az orosz csapat legdrágább játékosa.

A szakember hozzátette: a magyar válogatott szélső július 3-án, az együttes ausztriai edzőtáborában csatlakozik majd a kerethez.

Az MTI szeretett volna megerősítést kérni a játékos menedzserétől, Vörösbaranyi Józseftől, akit azonban nem sikerült elérnie, ugyanakkor a játékost képviselő Stars & Friends Menedzseriroda csütörtök este azt közölte, hogy még mindig a délutáni közleményük van érvényben, azaz jelenleg zajlanak a tárgyalások, “amelyek lezártát követően tájékoztatják a közvéleményt”.

A 24 éves Dzsudzsák Debrecenben kezdte pályafutását, majd 2008-ban került a PSV Eindhovenhez, amellyel holland bajnoki címet nyert. Az eindhovenieknél meghatározó futballistává vált, a legutóbbi szezonban bronzérmet nyert a csapattal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik