Élet-Stílus

A legkövérebb volt, anorexiás lett

Malissa Jones 215 kilósan Nagy-Britannia legkövérebb tinije volt, mára már csak 50 kiló.

A mindössze 21 éves lány annyira legyengült, hogy a kanapéról is alig bír felállni, mindezt az evési rendellenességek legkegyetlenebbike, az anorexia miatt. A lány ráadásul egy éve még épphogy nem csontsoványsága, hanem pluszkilói miatt volt ismert: 215 kilójával ő volt Nagy-Britannia legkövérebb tinije. Amikor már oxigénmaszkot kellett viselnie az alváshoz, nehogy megfulladjon a plusz kilók miatt, orvosai a műtétet javasolták.

Malissa ezt követően gyomorgyűrűt kapott, aminek következtében szépen olvadni kezdtek róla a kilók. Csakhogy az evés kellemetlen tortúrává vált a lánynak, olyannyira, hogy fóbia alakult ki benne a különféle ételek miatt. Ma már alig bír valamit megenni, egy átlagos napon mindössze 300 kalóriát, főtt zöldségeket, főleg répát, és sült krumplit eszik. Az orvosai szerint ha nem kezd el azonnal rendszeresen enni, mindössze 6 hónapja van hátra.

Bár a lány tisztában van állapotával, saját bevallása szerint annyira rosszul van a kenyér-, hús- és édességféléktől – mivel ezeket nem tudja rendesen megemészteni – hogy egyszerűen képtelen rávenni magát az evésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik