Élet-Stílus

A piszén pisze kölyökmackó otthonra lelt

Ki tudja, meddig bolyonghatott ez a gyámoltalan medvebocs, miután az anyja minden valószínűség szerint magára hagyta egy sötét erdő közepén.

A most három és fél hónapos, puha bundás csöppség négy hete sétált be szomorúan és alaposan lefogyva egy szlovén családi gazdaság kertjébe.

Ha már besétált, nem is volt hajlandó többet elmozdulni onnan. Azóta ott él boldogan, mert – mint egy tündérmesében – pótszülőkre tett szert a családtagok között, jó pajtásra lelt a család kutyájában, és kapott saját kanapét is, ahol elfáradt mancsocskáit pihentetheti.

A gondos táplálásnak köszönhetően a megérkezésekor mindössze három kilót nyomó, csont és bőr maci mára megötszörözte súlyát és elérte az egészséges 15 kilót. Gondolván, hogy ő már elég nagy ehhez, meg is küzdött egy locsolócsővel és a vízsugárral, de megvizsgált már egy traktort és egy homokdombot is.

Lucky egy csapásra meghódította Szlovénia szívét, így az érdeklődés kielégítése végett már saját youtube-csatornája és Facebook rajongói oldala is van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik