Élet-Stílus

Berki Krisztián is kivillantotta

Végre a férfiak is megmutathatják formás vádlijukat, és ehhez nem kell edzőruhát húzniuk.

Az idei nyár legnagyobb meglepetése az elegáns öltöny sorttal párosítva. A férfiak a legnagyobb hőségben is küzdenek a hosszú nadrággal, ha az elvárás a hivatalos megjelenés. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a megrövidült nadrág elfogadott lenne számukra.

Az új trendben a sort épp olyan, mint egy öltöny nadrágja csak valamivel rövidebb. A külföldi divat nyomán a ma esti TV2-n látható Frizbiben maga Berki Krisztián a Fradi volt elnöke is kivillantotta öltöny-sortos lábait, amihez egy bőrből készült, sötét színű tornacipőt viselt.

Az egyik legnagyobb divatguru Tom Ford viszont már régen megmondta, hogy rövidnadrágot két helyen megengedhető viselni: a teniszpályán és a vízparton. Ford valószínűleg nem látta Barack Obamáról készült rövid gatyás képeket, amiken maga az amerikai elnök hódol a szellős módinak.

Angol tervezők pedig már tovább is gondolták az öltöny-sortos összeállítást: a pasikra egy meggingset is feladtak. A meggings a női leggings férfiaknak készült változata, más nevén a cicanadrág.

A hagyományos üzleti világ persze még nem készült fel a csupasz lábú férfiak látványára, de reméljük, hogy a hölgyek legnagyobb örömére egyre többen fogják követni az új trendet.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik