Élet-Stílus

Tolonganak a magyar álomállásért

Félmilliós fizetés, ingyen szállás és étkezés jár a szerencsés nyertesnek.

A megadott határidőig 232-en jelentkeztek a szarvasi önkormányzat által meghirdetett és helyi vállalkozók által finanszírozott projektre, amelyet hangzatosan az ország legjobb állásának neveznek.

Félmillió forintos fizetéssel, ingyen szállással és étkezéssel várja a szarvasi központú Körös-szögi Területfejlesztési Nonprofit Kft. azt a legalkalmasabb bloggert és családját augusztusban, aki a legjobb hírverést tudja csinálni a térségnek. A fejvadász módszereket sem nélkülöző – tavasszal megjelent – álláshirdetés szerint a nyár utolsó hónapjára munkaszerződést kötnek egy arra alkalmas jelentkezővel, akinek elsődleges feladata lesz, hogy az interneten keresztül ország-világgal megismertesse a helyi turisztikai lehetőségeket.

A jövendőbeli luxusbloggernek fel kell térképeznie és ki kell próbálnia minden turisztikai lehetőséget, ami Szarvason és környékén rendelkezésre áll. Minderről naponta olyan érdekfeszítő és figyelemfelhívó blogbejegyzéseket kell írnia – fotó és videófeltöltéssel együtt – ami felkelti a turizmus iránt érdeklődők kíváncsiságát, s a remélhetőleg a jövőben felkeresik Szarvast és környékét.

Az álomállásra az ország minden tájáról vannak jelentkezők, főként egy- és többgyermekes családok képviseletében. Most következik a pályázatok értékelése és rostálása, hogy végül kiderüljön, ki lesz a szerencsés nyertes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik