Élet-Stílus

„Elbukott” modellek Cannes-ban

A filmfesztivál Naomi Campbell divatbemutatójától volt hangos, amin a profi manökenek némelyike hasra esett a kifutón.

A vörös szőnyeg egy csapásra kifutóvá változott, amikor a 41 esztendős „feketepárduc”, Naomi Campbell végigvonult rajta merészen kivágott ruhájában. A brit szupermodell nyitotta meg a jótékonysági divatshow-t, amin később – meglepetésre – több modell is elesett. Az egyik lány a magas sarkú cipője miatt csetlett-botlott, míg egy másik bő ruhája miatt négyszer bukott orra.
Utóbbi hölgyet a közönség soraiból segítették talpra, de mindenki igyekezett úgy tenni, mintha semmi nem történt volna. A modellek között fellépett a 74 éves Jane Fonda is. A kétszeres Oscar-díjas amerikai színésznő egy aranyszínű estélyit mutatott be. Ő nem esett el.

A nem mindennapi divatbemutató célja az volt, hogy a filmfesztivál ideje alatt pénzt gyűjtsenek a japán földrengés és szökőár károsultjainak. A gyűjtés jól sikerült: a bemutatót 5 millió fonttal, vagyis több mint másfél milliárd forinttal zárták. A közönség állva tapsolt, Naomi a meghatódott, a divattervező pedig így nyilatkozott: “Nagyon örülök, hogy itt lehetek, és hogy én is segíthetek valamit a japán földrengés áldozatainak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik