Élet-Stílus

Hercegnői fejfedő jó pénzért

Beatrice megunta a mesébe illő kalapját, így jó áron megválna tőle.

Katalin és Vilmos esküvőjén láthattuk debütálni a Philipp Treacy által tervezett fejfedőt, amit most az eBayen árvereznek el. A befolyt összeget természetesen nem a királyi ház teszi zsebre, hanem jótékonysági célokra fordítják, az ENSZ Gyermalapját (UNICEF) segíti majd.

A legendás kalap már nagyon népszerű az internetes oldalon: van, aki földönkívüli lényhez, szarvasagancshoz, belsőségekhez, vagy egyszerűen rózsaszín perechez hasonlította azt.

De nem csak Beatrice, hanem Kamilla, Károly herceg felesége és Victoria Beckham is egy Philipp Treacy-kalapot viselt a királyi esküvőn, ám ők ízlésesek maradtak. Jó tudni, hogy ezek a Treacy- kalapok több mint háromezer dollárba (félmillió forintba) kerülnek és mindegyik egyedi darabnak számít.

A furcsa ízlés nem újdonság a királyi családból származó Eugenie és Beatrice hercegnők esetében, igazán példát vehetnének a polgári felmenőkkel rendelkező Middleton lányokról. Utóbbiak roppant kifinomult stílusérzékük van, míg Eugénia és Beatrice sokszor úgy festenek, mint egy mesefilm beszélő muffinjai.

A méregdrága kalap előnye, hogy többféle funkcióban lehet használni. Az újdonsült tulajdonosa egy családi fotó képkereteként, vagy akár egy tükröt belehelyezve smink igazításra is alkalmazhatja majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik