Élet-Stílus

Párizsba csábította a sztárokat az F&F

A kollekción látszott, hogy Angliában állították össze: jól szervezett, egységes és nagyon látványos volt.

Május 5-én nagyszabású 2011/ Őszi-Téli divatbemutatóval várta közönségét az F&F márka. Klasszikus vonalvezetés, letisztultság és elegancia jellemezte a kollekciót, amit számos híresség is végignézett a legelső sorból. Párizs csillogó hangulatát az egyedülálló látványtechnika és hatalmas kivetítők varázsolták a színpadra, míg a modellek egységes „francia stílusú” bubifrizurával vonultak fel.

Az Angliában megálmodott divatbemutató idén is hatalmas stábbal, monumentális díszletekkel indult európai körútjára, melynek első állomása Budapest volt. A kollekció ezután még Prágában, Varsóban és Isztambulban is bemutatkozik.

A hírességek is ihletet merítenek a nemzetközi bemutatókból. Varga Viktor például elárulta, hogy idén ő sálakkal a derekán és „nyúl-sapkában” fogja várni a nyári jó időt, míg VV Bécinek minden bejön, ami fehérnemű és a barátnőjén van. De a bemutatóról is pozitívan vélekedett a fiatal tánctanár:„Nagyon jól összekomponálták az egészet. Zenében, mozgásban, stílusában, a ruhaválasztásban. Igazán jól felépített, színvonalas bemutató volt.”

Debreczeni Zita is csatlakozott véleményével. Megemlítette, hogy Milánóban látott hasonló színvonalú bemutatókat. A modell minden évben eljön az F&F show-jára és még soha nem csalódott: „Ugyanolyan látványos és jól kivitelezett show-t láthattunk, mint a korábbi években. Minden szempontból professzionális volt, és persze idén is kinéztem magamnak pár cuccot, főleg a fekete kollekcióból, amit szívesen felvennék”- nyilatkozta a modell.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik