Élet-Stílus

Szülinapi koncertre készül a TNT

Idén ünnepli a 15. születésnapját a TNT együttes, ennek örömére újra összeáll a csapat egy este erejéig. Dobrády Ákos és Inti május 21-én vadonatúj slágerrel lép fel a Papp László Sportarénában.

Már öt évvel ezelőtt a búcsúkoncerten tudtuk, hogy előbb utóbb eljön ez a pillanat – mondta Dobrády Ákos. Akkor azért hagytuk abba, mert nem akartunk, hogy belefásuljunk, elfáradjon ez az egész.

Az elmúlt öt évben kapott rajongói levelekből azt szűrtük le, hogy a közönségnek hiányzunk és szeretnének újra látni bennünke – nyilatkozta az énekes. Mivel nekünk is és a rajongóinak is hatalmas élmény volt a búcsúkoncert, ezért a Budapest Sportarénában 2011. május 21-én megünnepeljük a TNT 15. születésnapját. A koncertre a ShowTime Budapest szervezésében kerül sor.

A május 21-ei koncert apropóján a fiúk más meglepetéssel is készülnek. Bár úgy tervezték, nem jelentkeznek új dallal, de a visszajelzések a rádió és a közönség részéről egyaránt azt jelezték, hogy örülnének egy friss szerzeménynek. Így végül elkészült a Mézédes c. dal, amiben robban a tavasz és az igazi TNT érzés.

A TNT zenekar 300.000 eladott albummal, 5 arany, 4 platina és 1 gyémánt lemezzel büszkélkedhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik