Élet-Stílus

Heti 2 óra pornó: túl sok?

Függetlenül attól, van-e barátnőjük vagy sem, a német fiúk ennyi időt töltenek felnőttfilmekkel.

A szakértők aggódnak is a 18-24 éves korosztály túlzásba vitt pornófogyasztási szokásai miatt, ami szerintük nem csupán a fejlődésükre, a kapcsolataikra, de még a nemi életükre is károsan hat. Azok a fiúk, akik az erre vonatkozó friss felmérésben úgy vallottak, hogy kevesebb pornográf tartalmat böngésznek, mindezt a barátnőjük kedvéért tették. A lányok zöme ugyanis nem örül neki, ha párja szexfilmeket néz: ők pedig ilyen tartalmakra heti 15 percet szánnak.

A fiúk közül, akik heti 2 órát, vagy ennél még többet töltöttek szexfilmek társaságában, voltak, akik beismerték, hogy elvesztették az érdeklődésüket hús-vér barátnőjük iránt, emiatt szakítottak is. A megkérdezésből egyébként kiderült, hogy a fiúk tisztában vannak azzal, hogy nem tesz jót, ha túl sok pornót néznek és aggódnak is az egészségük miatt.

A szakértők szerint aggasztó az is, hogy a fiúk egy része elvárja a barátnőjétől, hogy az ágyban úgy viselkedjen, mint a filmekben látott szereplők – a lányok egy része legalábbis erre panaszkodott.

AJÁNLOTT LINKEK:

Internet: cseperedő gyermekeink szexualitása (netpolgar.network.hu)
Túl sok a netes pornó – egyre több a szexuális zavarokkal küzdő férfi (mocsokmacsok.hu)
Pornót néző társ (borsa.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik