Élet-Stílus

Napszemüvegdivat az legnagyobbaktól

Idén nyáron ellepik a boltokat a hegesztő-, a macskás-, a kerek és a klasszikus napszemüvegek.

Macskás

Akár a nőiesség kvintesszenciája is lehetne, hiszen csábos, szexis, feltűnő, de mégsem közönséges. Az utcán viselve nem maradunk észrevétlenek, így csak a legmerészebbek válasszák az 50-es, 60-as évek legszexisebb szemüvegeit.

Koncentrikus

Giorgio Armani és a Proenza Schouler bemutatóján is feltűntek az egyedi formatervezésű szemüvegek, amik jó eséllyel a legnagyobb divathullám úttörő darabjai lesznek. A kerekebb arcnak nem előnyös viselet, de ettől függetlenül is a legtrendibb őrületek között tartják számon.

Éles

Akár a hegesztőszemüvegek, olyanok ezek a szögletes keretű darabok. A nyár egyik legnagyobb divatja lesz az illusztris jellegű szemüvegcsoda, amit bárki különösebb szabályok nélkül viselhet. Egyedül a nagyon szögletes arcú próbálkozók válasszák inkább a kerekebb formákat.

Retro

A retro szemüvegek klasszikus stílusa még idén sem tűnik el a kínálatból. Így bátran vegyük elő a legmelegebb időszakban is, akár a városban, akár strandon vagyunk. Ami színes, ami eltakarja az arcunkat, ami Jackie Kennedyt idézi az hordható és trendi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik