Élet-Stílus

Napi 1 millió forintot keres Dzsudzsák

Nem síelhet és korcsolyázhat, a pörkölt hiányzik neki a legjobban, nem babonás, és nagy a szerelem a modell Zimány Lindával. A PSV magyar focistájának mindennapjaiba tekinthetünk bele a STORY4 csatornán.

Jakupcsek Gabriella egészen Eindhovenig repült, hogy közelebbről is megismerje Dzsudzsák Balázst, és végigkövesse egy napját. A holland futballklub 24 éves sztárjátékosától többek között olyan kulisszatitkokat is megtudhatunk, mint azt, hogy ha idegenben van meccse a csapatnak, akkor a klub rosszabb minőségű pályáján edzenek, illetve már a mérkőzés előtt pár nappal azzal a labdával kezdenek el edzeni, amelyet majd a meccsen is fognak rúgni.

A jelenleg 4 milliárd forintot érő focista nagyon büszke arra, ahonnan indult. Számára mindig karácsony van, amikor hazautazhat a szüleihez, akik ilyenkor a kedvenceivel (pörkölttel és palacsintával) várják.

A holland klubélet sok mindenben megkönnyíti az életét (a klub intézi a számláit, az ételrendelését, a lakástakarítást, stb.), így Dzsudzsáknak csupán a gólszerzésre kell koncentrálnia. A magyar focista egy 26 emeletes ház 24. emeletén lakik Eindhovenben, s akárcsak a klubtársainak a címét, úgy az övét is, féltve őrzi a PSV.

Ha kimegy a teraszra, a lábai alatt hever Eindhoven (forrás: STORY4)

Lábai alatt hever Eindhoven (fotó: STORY4)

Az évente 1 millió eurót kereső futballista egyelőre még nem gondol a sportkarrier utáni évekre. Ha a magyar fociba nem is, de egy eindhoveni étterembe vagy egy ereklyekocsmába szívesen befektetné majd a megtakarított pénzét.

A Dzsuzsák Balázzsal készült interjú csütörtökön, a PSV-BEnfica mérkőzés előtt, 20 órai kezdettel látható a STORY4 csatornán, a Jakupcsek…mert érdekel című műsorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik