Élet-Stílus

Éjszakai munka gyerekmodellekkel

Vajon a szülők is tudták, hogy csemetéjük egy éjszakába nyúló showban fog szerepelni?

A Munkahelyiterror blog az a virtuális hely, ahová egyik munkáltató, vagy rendezvény sem szeretne felkerülni. Az Árkád üzletház éjszakai divatbemutatójának mégis sikerült néhány felháborodott hozzászólást generálnia az említett oldalon. Az eseménnyel a legnagyobb baj nem a mesevilág ihlette jelmez felvonulás volt, hanem az, hogy gyerekeket szerepeltett a kifutókon, a késő esti órákban.

A szerdai divatshow-ban a 7 év körüli gyerekek például a C&A, a Zara, a Reno márkák színpompás, tavaszi kínálatát népszerűsítették Hófehérke hét törpéjeként, bámulatos gimnasztikai gyakorlatokat bemutatva.
Az eleve fél órás csúszással kezdődő divatbemutató 21 órára volt meghirdetve, ami már önmagában is késő kisgyerekek szerepeltetéséhez. Az este háromnegyed 10-kor fellépő gyerekmodellek előadása átöltözésekkel együtt kb. 20 percig tartot – erről részletes leírást a munkahelyiterror.blog-on olvashatunk.

Egy ilyen eset, tőlünk nyugatabbra kiválthatott volna egy komolyabb botrányt is, ám itthon egyelőre csak a szülők rosszallják az esetet.

AJÁNLOTT LINKEK:

Éjszakai gyermekfoglalkoztatás (munkahelyiterror.blog.hu)
Mesevilág a tavaszi bemutatón (hír24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik