Élet-Stílus

Egy illat az ivóvízért, egy ékszer a szolidaritásért

A Tous H2O parfüm és ékszercsalád forradalmasítja a szépségipar alapjait.

Üvegét a topáz ihlette, színét pedig Földünk legfontosabb eleme, a víz. A parfüm egyedülálló módon Ecocert minősítéssel és igazolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az illat alapanyagai, a doboza és még az üvege is szerves anyagokból tevődik össze, melyek a legszigorúbban ellenőrzött ökológiai gazdálkodásokból származnak. Az Ecocert a legkiemelkedőbb európai független tanúsító szervezet, melynek követelményrendszere különös tekintettel van az emberi lét és a környezet tiszteletére.

Miként minden TOUS parfüm, ez az illat is egy TOUS ékszer kollekció ihleteként született.
A csodaszép TOUS H2O ékszerkollekció hatalmas sikernek örvend. A nyakék, a karkötő és a fülbevaló – melyek kék topázból és 18 karátos sárga aranyból vagy kiváló minőségű ezüstből készülnek – a szolidaritás ékszerei, melyek az illathoz hasonlóan egy vízcseppet jelképeznek. Az idea szerint, aki viseli, az részese a világméretű összefogásnak.

Az illat friss és vizes hatása a bio-organikus összetevőktől válik feledhetetlenné. A fejjegyben lédús citrom és levendula ragyog, s az illat szinte átölel egy csokor rózsával, majd gyömbérrel, valamint fás alapjegyekkel.

A parfümcsalád ára közepesnek mondható az illatok piacán, de megvásárlásával mégis többet teszünk embertársainkért, mintsem az pénzben kifejezhető lenne. Így a szépségiparon keresztül már mi is hozzásegíthetjük a rászorulókat egy élhetőbb élet megteremtéséhez, miközben egy varázslatosan üde illattal vonjuk körül magunkat nap mint nap.

A termék kommunikációja pedig önmagáért beszél: „Minden egyes megvásárolt Tous H2O illattal Ön 10 napra elegendő, 15 liter ivóvizet biztosít egy fejlődő országban élő ember számára.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik