Élet-Stílus

Egy dolgos kutyus

Még ilyet! Egy Jack Russel terrier, aki ablakot pucol, beágyaz, rendet rak, masszíroz!

Jesse, a Jack Russel terrier, mint minden fajtatársa, buzog az energiától. Abban viszont különbözik a többiektől, hogy az egész napos pörgést gazdája számára is hasznos tevékenységgel tölti. A kutyabarátok egy része most talán felhördül, hogy minek dolgoztatni azt a szegény állatot, inkább töltené játékkal az udvaron a napot a többi kutyával.

A helyzet az, hogy bizonyos kutyusok számára sokszor a legnagyobb öröm, ha imádott gazdijukkal közösen feladatokat oldanak meg. Jesse is olyan kedvencnek tűnik, akinek kifejezetten szórakozás a házimunka, pláne, ha közben becsúsznak a jutalomfalatkák is a képbe, vagyis a szájába. Hogy nem fadarab után rohangál, hanem ablakot mos? Nincs nagy különbség nála.

Az biztos, hogy értelmes kis jószág, hamar felfoghatta, mit akart tőle gazdija. Bár jó lenne tudni, hogyan tanult meg beágyazni, redőnyt lehúzni, zipzárt kihúzni, magnót és lámpát bekapcsolni, szekrényajtót becsukni, fiókot betolni, port törölni, szemetet kidobni, mosogatógépet bepakolni, zoknit lehúzni, hátat masszírozni, és így tovább. Még felsorolni is fárasztó, nem hogy végigcsinálni… És közben végig jókedvűen vigyorog. Példát vehet róla minden háziasszony!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik