Élet-Stílus

Benítez a Liverpoolról álmodik

Az Intertől szezon közben menesztett Rafel Benítez arról álmodik, hogy egy napon visszatérhet a Liverpoolhoz.

„Büszke vagyok arra, hogy a Liverpool menedzsere voltam, és szeretnék a jövőben visszatérni” – nyilatkozta Rafa Benítez, aki 2004-től tavaly nyárig kopatta az Anfield kispadját, 2005-ban Bajnokok Ligáját, 2006-ban pedig FA-kupát nyert a „vörösökkel”, az utolsó éve azonban „szenvedősre” sikerült, és a csapat lemaradt a BL-szereplésről.

A következő klubjánál, az Internél fél év után menesztett Benítezt Roy Hodgson váltotta Liverpoolban, jelenleg pedig megbízott menedzserként a liverpooli legenda, Kenny Dalglish irányít – és vele kapcsolatban arra számítanak, hogy hosszú ideig marad a kispadon.

„Kenny jó munkát végez, persze sohasem tudni, mit hoz a jövő. Mindenesetre valamikor szeretnék visszatérni a Liverpoolhoz, ezzel álmom válna valóra” – jelentette ki a spanyol tréner, aki akár más csapatoknál is vállalna munkát Angliában, persze vannak kivételek.

„Profi edző vagyok, de van néhány olyan együttes, amelyhez nem mennék, különösen a Liverpool nagy riválisaihoz. Nem mondok csapatneveket, de nem nehéz kitalálni, melyik gárdákról van szó” – tette hozzá. Nyilván az Evertonra és Manchester Unitedre gondolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik