Élet-Stílus

Gera távozik Londonból?

Angliai értesülések szerint a magyar válogatott futballista elégedetlen a helyzetével, s a távozást fontolgatja. Az olasz vagy a spanyol bajnokság lehet az úti cél.

Gera tavaly az Európa Liga döntőjéig furikázó Fulham egyik húzóembere volt, ám Roy Hodgson távozása és Mark Hughes érkezése nyomán megváltozott a megítélése – a walesi szakvezető kevesebb fantáziát látott benne, így jobbára a kispadon kapott helyet.

A Sky Sports értesülései szerint az sem kizárt, hogy Gera távozásra kényszerül – elképzelhető, hogy a Fulham nem újítja meg lejáró szerződését, viszont ebben az esetben ingyen igazolhatna külföldre vagy egy másik angol csapathoz.

„Zoltán nyáron szabad ügynökké válik, és több olasz, illetve spanyol csapat is felkereste, hogy előszerződést kössenek” – árulta el a játékos menedzsere, Vladan Filipovics. „Gera elsősorban a Premier League-ben maradna, egyelőre azonban a külföldi ajánlatok tűnnek jobbnak. Jelenleg a magyar válogatottal készül, visszatérését követően azonban megtárgyaljuk a lehetőségeket.”

Gera iránt már a téli időszakban is érdeklődtek – elsősorban a Sampdoria és a Zaragoza tűnt eltökéltnek – akkor azonban Hughes még úgy gondolta, segítségére lehet a csapatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik