Élet-Stílus

Jessica Rabbit a legnépszerűbb nőideál

Vörös, nagymellű és csak kétdimenziós. A buja nyúlfeleség az a szexszimbólum, akire nők ezrei akarnak hasonlítani.

A szépségideálok koronként változnak, de van egy nőtípus, ami sosem megy ki a divatból. Aki akár csak egyszer is látta a Roger Nyúl a pácban című fél-animációs filmet, az sose feledi a főhős dögös nejét, Jessica Rabbitet. Rajzfilmfiguráért soha azelőtt, de azóta sem tápláltak annyian lelki- és szexuális vágyat, mint a vörös ruhás énekesnőért. Így érthető, hogy a kortalan szexszimbólumok közé lépett. Az elszánt hölgyek sokszor még a plasztikai beavatkozásokat is vállalják csak, hogy hasonlítsanak kedvencükre.

Minden idők legsikeresebb animációs nőjét a sztárok is előszeretettel másolják. A valós világban sokféle Jessica Rabbit létezik például olyan hírességek személyében, mint Rihanna, a provokatív Katy Perry, a dögös Jessica Biel, a szupermodell Heidi Klum és a telt idomú Christina Hendricks.
Itthon Jessica Rabbit hús-vér változatát Liptai Claudia személyében találtuk meg.

Hogyan leszünk hasonlíthatunk rá? Az ötvenes évek lokáldivatját idéző ruha elengedhetetlen. Legyen lehetőleg maximálisan kivágott odafent, és maximálisan felvágott odalent. Ezután jöhet az oldalra fésült, enyhén hullámos haj, ami kicsit belelóg a szembe. Végül jöhet az elmaradhatatlan vörös rúzs, amitől még a nyulak is garantáltan begerjednek.

AJÁNLOTT LINKEK:

Rajzfilmhős a legnagyobb nőideál (www.storyonline.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik