Élet-Stílus

Csillogás a pink szőnyegen 2. rész

A GLAMOUR Gála 2011 rendre lezajlott, s ahogy azt megígértük beszámolunk a legszebb ruhákról is.

A Glamour magazin olvasói idén harmadik alkalommal szavazhattak kedvenceikre, hogy kiderüljön, kiket tartanak 2011 legjobb nőinek – és legsármosabb pasijainak. A pink szőnyegen a hazai sztár- és divatvilág krémje is felvonult szépen kirittyentve.

Az év énekesnője díjat elnyerő Tóth Gabi, akár Brigitte Nielsen alacsonyabb változata is lehetne. Most is ő diktálta a divatot – vagány rövidnadrágos szettben jelent meg. A legszebb hajkorona tulajdonosának választott Janicsák Veca kicsit melléfogott a miniruhával. Egy Nanushka tervezte szürke darabban villantotta meg lábait, ami még a vékonyabb hölgyeknek is kockázatos választás lett volna.

Lakatos Márk egy lila kalapban díjazta az év legjobb színésznőjét, Gryllus Dorkát, aki mesés, krémszínű ruhájában beragyogta a színpadot.

Ördög Nóra, Peller Mariann, Barabás Éva és Vágó Piros közül végül Lilunak volt oka a vidámságra, amit ruhája is kifejezett. Egy színes miniruhában, széles mosoly kíséretében vette át az év műsorvezetőjének járó díjat.

Az est legcsinosabbjai kétségtelenül az egykori szépségkirálynő, a lila ruhás Dammak Jázmin és a bézsbe öltözött Gallusz Niki voltak.
Szabó Zsófi sportosan egy nadrágos szettben érkezett, míg barátnője, Sarka Kata ismét a melleit mutogatta áttetsző kis feketéjében.

A díjak is gazdára találtak az este folyamán.A legjobb divattervező díját Mojzes Dóra vitte haza, míg a legsármosabb pasi pedig Takács Nicolas lett.
A legjobb modell díját a nemzetközileg is sikeres Palvin Barbara kapta, aki egy harang alakú aranyruhában és fekete leggingsben jelent meg.

A legkülönlegesebb, legérzékibb alakú sztár, a Triumph különdíját, Szinetár Dóra vehette át.
Az eseményt egy divatbemutató, a Triumph új kollekciójának, a Shape Sensation-nak show-ja zárta, amit ezután már csak az önfeledt szórakozás követett.

AJÁNLOTT LINKEK:

Még több kép a gyönyörű ruhákról! (www.femina.hu)
Csillogás a pink szőnyegen (hír24.hu)
GLAMOUR Women of the Year gála 2011 (www.glamouronline.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik