Élet-Stílus

Arsavin a Manchester Unitedre tippel

Az Arsenal orosz légiósa szerint jelenleg a Manchester United tűnik a legerősebbnek az angol bajnoki címre esélyes csapatok közül.

A Daily Mirrornak nyilatkozó Andrej Arsavin szerint a tavalyi ezüstérmes Manchester United a legerősebb az idei angol bajnokaspiránsok közül. Az Arsenal orosz támadó középpályása úgy véli, Sir Alex Ferguson csapata a legkiegyensúlyozottabb a topcsapatok közül.

„Stabilitás tekintetében a Manchester United a legjobb, de a játékban is kiemelkedő. A Chelsea ugyanakkor nagyon veszélyes lehet, nem utolsó sorban azért is, mert télen két világklasszissal erősödött. Azaz a United a legerősebb, de a többiek – így mi is – aligha könnyítik meg a dolgukat.”

„Ha elbukjuk a bajnoki versenyfutást, az idei szezonunkat nyugodtan a kukába dobhatjuk. Fizikailag nagyon erősnek érzem magam, de az önbizalmamnak nem tett jót, hogy nem kaptam helyet a Barcelona elleni kezdőcsapatban, míg a Birmingham ellen Ligakupa-döntőben már a szünetben lecseréltek. Nem tudom, miért, kérdezzék a menedzsert.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik