Élet-Stílus

Bevadult a Covergirls

A Covergirls idei tavaszi–nyári kollekciója színesebb és dögösebb, mint az eddigiek.

A zsinórban már a hetedik kollekciót tervezték meg a lányok, melynek nagyon pozitív visszhangja lett. A divatfotózás a múlt héten nagy sajtójelenléttel zajlott le.

A Sugarbird új darabjai a forró nyári éjszakák partijainak nélkülözhetetlen kellékei” – nyilatkozta a márka tulajdonosa és főtervező, Jagasics V. Csonka Hedvig.
A legutóbbi alkalommal Debreceni Zitával bővült a Covergirls csapata, aki most a tavalyi, szolidabb elegancia helyett a merészebb és szexisebb szabásvonalak felé vette az irányt.

Dukai Regina is kiszínesedett, ami a kollekcióját illeti:„Most, hogy itt a jó idő én is merészebben öltözöm, nemcsak a fazonokat és anyagokat, de a színeket illetően is. Csöppet sem érdekel, ha esetleg háromnál több szín van rajtam.”- árulta el a bájos modell, kezében stílszerűen egy színes vízzel.

A leglelkesebb Horvát Éva volt, aki elárulta, hogy már nagyon várja ruháinak debütálását: „Nagyon örülök az új ruháimnak, ugyanis amikor néhány héttel ezelőtt a Viasat3 új reality műsorának, Az Éden hotelnek forgatása kapcsán Kolumbiában jártam, a reptéren eltűnt a bőröndöm, tele a kedvenc Sugarbird cuccaimmal”- mesélte a csinos műsorvezető. Éva ruhadarabjait ebben a szezonban a tőle jól megszokott virágos motívumok mellett, a nagy kockák és magyaros minták is jellemzik.

A kollekciók között a foci iránti szeretet is helyet kapott, így a sportrajongó urak kedvükre válogathatnak szívük hölgyének. Zimány Linda ugyanis belecsempészte terveibe kedvese, Dzsudzsák Balázs iránti szeretetét, aminek következménye néhány focista-koktélruha lett. Valamint kedvenc divattervezőjétől is merített ihletet: Roberto Cavalli sokszor használt elemei, a rojtok jelennek meg Linda ruháin.

AJÁNLOTT LINKEK:

A Sugarbird legújabb kollekciói (www.sugarbird.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik