Élet-Stílus

Löw nem lesz a Bayern edzője

Joachim Löw, a német válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya nem szerepel a jelöltek között a Bayernnél.

„Ez puszta spekuláció, semmi alapja nincs. Igyekszünk ésszerű és meggyőző megoldást találni az utódlásra” – szögezte le a Bild értesülésére reagálva Christian Nerlinger, a bajor klub sportigazgatója. A jelenlegi tréner, a holland Louis van Gaal a héten jelentette be, hogy közös megegyezéssel a szezon zárultával feláll a Bayern München kispadjáról.

A Bild című lap felvetése egyébként a müncheni cáfolat nélkül is alaptalannak tűnik. Kevéssé valószínű ugyanis, hogy a szövetségi kapitányként sikeres Joachim Löw elhagyná a német válogatottat egy évvel a lengyel-ukrán Európa-bajnokság előtt.

A Hamburg vezetői is új edzőt szerződtetnek a nyáron, miután a Bayerntől elszenvedett 6-0-ás vereség után menesztették Armin Veh-t. Az idény hátra levő részében Veh helyettese, Michael Oenning irányítja a csapatot. A korábbi szakvezető, jóllehet még egy év hátra volt szerződéséből, már egy hete arról beszélt, hogy a szezon végén távozik posztjáról, ám a válás ideje már most elérkezett. Az 50 éves Veh a hetedik tréner a Bundesliga élvonalában, akitől a jelenlegi bajnoki szezon közben köszönt el klubja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik