Élet-Stílus

Özil és Benzema parádézott – videó

A Real Madrid Cristiano Ronaldo nélkül is tud futballozni – erről a német és a francia légiós gondoskodott a két kimaradt büntetőt is hozó találkozón. A madridiak hét pontra vannak a címvédő Barcelonától.

A Campos de Sport de El Sardineróban a vendégek nem totojáztak sokat, szűk félóra alatt kétgólos előnyre tettek szert. A 23. percben Alonso, Benzema és Özil játszott össze, a német betört a tizenhatosra, majd miután lerázta védőjét, önzetlenül keresztbe passzolt – Adebayor pedig a hálóba gurított.

Három perccel később kettővel ment a Real. A szintén Alonso által „észrevett” Özil ezúttal egy bal külsővel kanyarintott keresztpasszal lepte meg az első gólban is vastagon benne lévő Benzemát, s a francia jelezte, hogy kezd formába lendülni.

Szünet után a hazaiak percei következtek. A Dos Santos elleni szabálytalanság nyomán Pinillos végezhetett el büntetőt – kihagyta, a Racing elképesztő, hatból egy értékesített tizenegyessel rendelkezik (!) – a kimaradt lehetőség után viszont Kennedy értékesítette Lacen remek passzát.

A hajrá már a madridiaké, pontosabban a végére belelendülő Di Maríáé volt: az argentin egy gyors felfutása nyomán Benzema növelte kettőre találatai számát. A dél-amerikai Adebayorral is meglövette volna a másodikat, ám a kiharcolt tizenegyest a togói elpackázta. Maradt az 1-3, a Real így három pontot hozott a Barcelonán, de így is hétpontos a hátránya.

Santander-Real Madrid – összefoglaló:


Primera División, 27. forduló:
Santander-Real Madrid 1-3 (0-2)
El Sardinero, 18 444 néző. Vezette: Ramírez Domínguez
Gól: Adebayor (23.), Benzema (26., 76.), illetve Kennedy (71.)
Racing: Toño – Pinillos (Francis, 80.), Osmar, Torrejón, Christian – Kennedy, Colsa, Lacen (Tato, 89.), Munitis – Giovani dos Santos, Rosenberg.
Real Madrid: Casillas – Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo – Granero (Canales, 80.), Xabi Alonso – Benzema (Albiol, 80.), Özil (Alex, 90.), Di María – Adebayor.

Az élcsoport:
1. Barcelona 74 pont (78-13), 2. Real Madrid 67 (65-20), 3. Valencia 54 (42-28), 4. Villarreal 50 (46-29), 5. Bilbao 41 (42-38), 6. Espanyol 40 (35-39), 7. Sevilla 38 (41-42), 13. Santander 30 (25-39)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik