Élet-Stílus

Új Beckham a Manchester Unitednél

A Manchester United egy 16 esztendős belga tinit szerződtet, akit hazájában az új David Beckhamnek tartanak.

Az új David Beckham 16 éves, nemzetiségét tekintve belga, s úgy hívják, Adnan Januzaj.

Az RSC Anderlecht tehetséges labdarúgója az angol sztárhoz hasonlóan a Manchester Unitedben kamatoztathatja képességeit: lapértesülések szerint hamarosan négyéves szerződést köt majd az Old Trafordon, ahol állítólag havi 12 500 euró lesz a fizetése.

A Daily Mail című brit lap úgy tudja, a szintén angol Aston Villa, valamint a francia Lille által is csábított tehetséges irányító megszerzése 550 ezer font körüli összegbe kerül a „vörös ördögöknek”, akiknél Januzaj több honfitársával is együtt futballozhat majd.

A 17 éves Charni Ekangamene (csatár) 2009-ben Royal Antwerptől, a 19 éves Marnick Vermijl (védő) pedig a nyáron a Standard Liege-től érkezett a Manchester United akadémiájára. A 22 éves Ritchie De Laet (védő) ugyancsak két éve csatlakozott a világ egyik vezető klubjához, igaz, most a másodosztályú Portsmouthban szerepel kölcsönben.

A MU nem csak a jövő emberével, hanem a jelen egyik legjobbnak tartott kapusával, a német válogatott Manuel Neuerrel is erősödhet, akiért a közeljövőben ajánlatot készül tenni a Schalkénak. A német klubnál tudnak az angol csapat érdeklődéséről, ugyanakkor Clemens Tonnies elnök úgy fogalmazott, erről érdemben csak akkor érdemes beszélni, ha befut a Manchester United írásos ajánlata. A 24 éves Neuert a nyáron visszavonuló Edwin van der Sar utódjának nézte ki Sir Alex Ferguson menedzser, de nem lesz könnyű megszereznie kapust, akit nem olcsó, ráadásul a Bayern München is szeretné leigazolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik