Élet-Stílus

Fehérnemű-horoszkóp

A csillagjegyeknek megvannak a saját jellemzői, épp úgy, ahogy a fehérneműk is a különböző típusú nőknek készülnek.

Milyen legyen az anyaga? Milyen a színe? Alakformáló vagy alig valamit takaró? Mi illik hozzám? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat a horoszkóp segítségével.

Bak – stílusa van
A bak nő karrierista. Mindig tudja, mit akar, és el is éri azt. A munkában teherbíró, így a klasszikus és praktikus fazonokat kedveli. Rendszerint vele született stílusérzéke van, és mindig ad a jó minőségű alapanyagokra.

Vízöntő – éppen a legújabb
Mindig is a divat bűvkörében élt. Szeret az éppen aktuális trend szerint felöltözni, ezért a vízöntőknek a legutolsó divat szerint ajánlunk fehérneműt.

Halak – nőiesen bájos
A romantikus lelke ellenére nagyon határozott nőtípus. Fehérnemű terén minden nőies, csipkés, kis virágmintás darab illik hozzá. Akkor is a romantikus kis bugyikat hordja, ha éppen a praktikus farmer van rajta.

Kos – szexis vezető
Imádja a vadító színeket és a kihívó formákat. A keményfejű kos nő már személyiségével magára irányítja a figyelmet, így természetesen fehérneműje sem lehet hétköznapi. Olyan szexi fazont érdemes választania, amely már önmagában is karakteres és illik kiemelkedő egyéniségéhez.

Bika – a csipkés szépség megtestesítője
A bika nő mindig tisztában van ellenállhatatlan vonzerejével. Vérbeli háziasszony, igazi földanya típus, aki a csipkében teljesedik ki. Kedvenc színei a kék, a barna, mályva és a zöld minden árnyalata. A push-up gömbölyíti, a body karcsúsítja, a csipke ellenállhatatlanná teszi.

Ikrek – a flörtölő
Élénk természetéhez az erős színű melltartó, bugyi illik. Szexis selyemdarabokban érvényesül igazán vidám, flörtölő természete. A felemás színekben pedig igazán önmaga lehet.

Rák – régimódian átlátszó
Gyakran csodás idomai vannak az érzelmes rákoknak. Mindezt jól hangsúlyozzák a kicsit régimódi, átlátszó kelméből varrt összeállítások.

Oroszlán – különlegesen kacér
Gyönyörű, ellenállhatatlan, kacér. Természetes stílusa, határtalan önbizalma jól érvényre jut az élénk színű, különleges szabású darabokban. Jól áll neki, ha a fehérnemű ékszerekkel díszített és pazar. Színekben az arany, a sárga, a barna, a lila és a vörös is előnyös lehet.

Szűz – apró szíves
A precíz szűz csöppet sem szűzies típus. Szereti a romantikus, virágmintás fehérneműt és a pasztellszíneket. A hófehér alapon finom virág- vagy apró szívminták kihangsúlyozhatják vidám természetét.

Mérleg – csinos és elegáns
Hagyományosan csinos és nagyon nőies. Fontos neki a színek harmóniája – a fehérneműnek is harmonizálnia kell a felette viselt ruhával. Érdemes igazán szép, jól szabott, a részletekben is tökéletes fehérneműt választania.

Skorpió – tüzes piros
A skorpió nagyon csábító, de egyben a praktikusság híve is. Fontos számára az egzotikum és a szexualitás kifejezése. Bármilyen vad, dögös szerelés szóba jöhet, főleg tüzes piros és fekete színben. A szexi darabokat is tudja viselni.

Nyilas – puha anyagú
Szívesen utazik és szívesen flörtöl. A legmegfelelőbb neki az egyszerű, kényelmes, könnyen kezelhető, de szexis fehérnemű. Puha, rugalmas kelméből készült alsóneműben tökéletesen érezheti magát a temperamentumos nyilas nő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik